31 Mar 2011

işe başlıyorummm


5 aydan sonra işe başlıyorum.salı günü görüşme oldu.bugün kabul edildiniz dediler.yoldaydım bağıramadım:))hemen adliyeden sabıka kaydı aldım.nüfus müdürlüğünden evrakları aldım.yarına  fotoğraf ve sağlık raporu kaldı.akşam ankara ya eğitime gidiyorum.pazar döneceğim.arabayla geleceğim.eşime soruyorum araba kullanmayı unutmuş muyumdurdiye.o da 10 yıl günde 8 saat araba kullandın unutmamışındır diyorrr.ama uzun yol başka.bu 5 ayda çok dua ettim.işten ayrılışım çok kötüydü.allahım kabul etti.inşallah bundan sonrası hayırlı olur.blogumu akşamdan akşama gireceğim.buradan uzaklaşmak yok.zor dönemimi blog sayesinde atlattım.pazartesiye kadar kendinize çok iyi davranın

30 Mar 2011

28 Mar 2011

kanaviçeye başlıyorummmm










seramik mumluk

herkese iyi haftalarrrr.seramiği yaldızlı boya ile iki kat boyadım.kuruduktan sonra ağda varağının yapıştırıcısını şekil vererek sürdüm.sonrada varağı yapıştırdım.beğendiniz mi???

20 Mar 2011

protez kirpiklerim ve keriman'nın nişan










uzun süredir yazamadım.bu aralar çok geziyorum:)çarşamba günü kirpiklerimi yaptırdım.yapılırken canım çok acıdı .gözlerim çok yandı ve sulandı.iki gün gözlerimin altı şişti.o yüzden foto yükleyemedim.bir de  çokta uğraşsam yakından foto çekemedim.dün çocukluk arkadaşımın nişanı vardı.eşim toplantıda olunca kardeşimle gittik.yakından kirpiklerimi göstermek istedim ama çok başarılı olamadım.flaş çok rahatsız etti.bol fotolu posttur haber olaaa:))

15 Mar 2011

yine tepsi:)

bu aralar çok tepsi boyadım.ama evde bir tane bile kalmadı.hepsini hediye götürdüm.yarın protez kirpik yaptıracağımmm

14 Mar 2011

izmir de dayımın sergisi varrr

yaşasınnn bloglarrr açılıyorrrrrrrr

internetten okuduğum habere göre açılıyoruzzz.


Dünyanın en büyük blog barındırma platformlarından Blogspot’a Türkiye’den erişimi Digiturk’ün şikayeti üzerine tümden engelleyen Diyarbakır Cumhurityet Başsavcılığı, bu kararını kaldırdı. Kararın geri çekilmesinde bu yöndeki bilirkişi raporu rol oynadı.

Edinilen bilgilere göre karar, internet servis sağlayıcı firmalara tebliğ edildikten sonra uygulanmaya başlayacak. Bunun da 4-5 gün alabileceği belirtiliyor.

Digiturk, yayın hakkı kendisinde olan bazı yayınlardan görüntülerin bazı bloglarda yayınlanması üzerine savcılığa başvurarak tüm Blogspot platformuna erişim engeli uygulatmaya başlamıştı. Digiturk, defalarca
uyarılmalarına karşın bu yayınların devam etmesi üzerine bu yola başvurduklarını bildirmişti.(ntvmsnbc)

mim buzdolabı magnetlerim