24 Şub 2011

annemle güne gittim ve annemin kombinleri:)))


annem 8 ayda 13 kilo verdi.diyetisyen ve sporla kilolar gitti.dolabını yeniden düzenliyoruz.dün memnune teyzeye gittik.annemin 15 yıllık kurs arkadaşlarıyla.sofra müthişti.yeni örgü modellerine bakıldı.annemin üzerindeki gri şal 30 yıllıkmış.annem üzerinde denedi ve bana kırmızısı örülmek üzere alındı.

9 yorum:

Unknown dedi ki...

afferin anneciğine,benimde vermem lazım veremiyorum,

ÖZLEMCE dedi ki...

nineciğim çok azimli çokk.o pastalardan hiç yemedi.annemde bu yaşına kadar veremiyordu ama diyetisyenin rolü çok fazla..

ÖRGÜÇANTAM-Hatice yazıcı dedi ki...

canım anneni tebrik ediyorum benimde bir okadar fazlam var havalar iraz düzelsin hem yürüyüşlere başlayacağım hem bende diyetisyene gitmeyi düşünüyorum.
geçtiğimiz yaz ne güzel vermiştim ama sigarayı bıraktım ardında düşmeye baplı bir doku ezilmesi sonucu uzun zaman yasaklandı spor şimdi daha iyiyim şükür.iyiki yazdın bu yazıyı bana moral oldu biz yaşlarda kilo vermek biraz zor oluyor çünki.
sevgiler

NİLÜFERCE.... dedi ki...

AYY ne özendim ben sana şimdi anlatamam analı kızlı gezmeler:(annem manavgatta uzakta ondan:)ama şimdi ben takıyorum her kızımı bir koluma:))gezmelere giderken şaka bir yana ellerinden öperim anneciğinin maşallahı var benim annemden daha dinç duruyor ama neden kilo işte:)bir dahaki güne bende gelebilirmiyim bulaşığa yardım etnek için:))yanlış anlaşılmasın ben o kadar pasta felan sevmem zaten...

Maya'nın Cicileri dedi ki...

anneni yürekten tebrik ediyorum cidden, büyük bir başarı bu. Benim annemin de vermesi lazım ama diyetisyenin sözlerine bir türlü uymuyor ki :) takılar da çok hoş bu arada :) ikinize de maaşallah :) bir ara güne giderken beni de çağır ama :p kocaman sevgiler :)

biyasimadahagirdim dedi ki...

takılar çok şıkmış;)
(yemek fotoğraflarına bakmamaya çalışarak hızlıca geçtim:D )

KOVA KADINIYIM BEN dedi ki...

takılar cok güzellllllll
cok ince bir zevki var annenin.
masallah ya iyi kilo vermiş
hell valla.
azim işte.
sofrada sahane.

Door Jolanda dedi ki...

What a beautifull earrings, whats the name of the stone in it?
And al the Turkisch yemek brings my back to 2006 when we wher for the first time in Samsun, seeing for the firts time the father of my husband...al long story, i cant explane in this little words, but it whas a good time whit family we never see before!

Unknown dedi ki...

Maşallah iyi kilo vermiş anneniz.takıları çok güzel olmuş..